Atenție dâmbovițeni! De astăzi, purtarea măștii de protecție devine obligatorie în orașul Târgoviște și alte zece localități

Publicitate

Purtarea măști devine obligatorie în toate spațiile publice din municipiul Târgoviște, începând de astăzi, 9 octombrie. Această măsură a fost impusă și în comunele Moțăieni, Crevedia, Ulmi, Ocnița, Perșinari, Glodeni, Răzvad, Titu, Văleni Dâmbovița și Bezdead.

Hotărârile aparțin Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din cauza înmulțirii numărului de cazuri de infectate cu virusul SARS-CoV-2. În toate cele 11 localități dâmbovițene rata incidenței cumulate a cazurilor depășește 1,5/1000 de locuitori.

Obligativitaea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice revine tuturor persoanelor care au împlinit vârsta de 5 ani.

“Începând cu data de 09 octombrie 2020, în intervalul orar 06.00 – 18.00, de luni până vineri, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție (astfel încât să acopere nasul și gura) în toate spațiile publice de pe raza unităților administrativ-teritoriale în care rata incidenței cumulate a cazurilor depășește 1,5/1000 de locuitori, respectiv: Moțăieni, Crevedia, Ulmi, Ocnița, Perșinari, Glodeni, Răzvad, Târgoviște, Titu, Văleni-Dâmbovița, Bezdead”, se arată într-un comunicat emis de Prefectura Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!