Atenție! Astăzi se opresc gazele pe câteva străzi din Moreni și Răzvad

Publicitate

Distrigaz Sud Rețele efectuează lucrări programate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale.

Potrivit unui comunicat, Distrigaz Sud Rețele a anunțat sistarea alimentării cu gaze naturale la consumatorii casnici și non-casnici pentru modernizarea rețelei de distribuție pentru localitățile Moreni și Răzvad, pentru astăzi, 8 martie.

Astfel, în orașul Moreni, gazele vor fi oprite pe strada Căpitan Pantea Ion, între orele 09.00 -12.00, iar la Răzvad, pe străzile Redevența și Lunca, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Serviciul Dispecerat transmite: „Reamintim clienților noștri că pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgență al Distrigaz Sud Rețele la numărul unic 021 9281. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere”.

Distrigaz Sud Reţele este o filială a ENGIE Romania, înfiinţată în martie 2008 ca urmare a separării activităţii de distribuţie de cea de comercializare. Activitatea principală a societăţii este reprezentată de distribuţia gazelor naturale. Distrigaz Sud Reţele deserveşte 19 judeţe din sudul ţării şi municipiul Bucureşti, gestionând o retea de distribuţie de aproximativ 19.000 km. Judeţele deservite de către companie sunt : Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!