Atenție! Astăzi se întrerupe alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din orașele Târgoviște, Moreni și Titu

Publicitate

Reprezentanții companiei Distrigaz Sud Rețele au anunțat că alimentarea cu gaze naturale va fi oprită astăzi, 13 mai, pe anumite străzi din orașele Târgoviște, Moreni și Titu, pentru efectuarea de lucrări la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale.

Distrigaz Sud Rețele anunță sistarea alimentării cu gaze naturale la consumatorii casnici și non-casnici pentru modernizarea rețelei de distribuție pentru județul Dâmbovița pentru data de 13.05.2021.

Zonele afectate:

-Titu – str. Mihai Viteazu -09.00 -12.00;

-Moreni – străzile Venus, Cricov Dulce, Teiș, Cerbului, Primăverii, Caragiale Ion Luca, Mioriței, Căprioarei, Griviței, 22 Decembrie, Doja Gheorghe și Crângului – 09.00 -12.00.

-Târgoviște – Piața Vlad Țepeș – 08.30 -12.00, str. Radu de la Afumați – 11.00 -14.00.

Reamintim clienților că pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgență al Distrigaz Sud Rețele la numărul unic 021 9281, potrivit unei informări a Distrigaz Sud Rețele.

Distrigaz Sud Rețele este o filială a ENGIE România, înființată în martie 2008, ca urmare a separării activității de distribuție de cea de comercializare. Activitatea principală a societății este reprezentată de distribuția gazelor naturale. Distrigaz Sud Rețele deservește 19 județe din sudul țării și municipiul, gestionând o rețea de distribuție de aproximativ 19 000 km. Județele deservite de către companie sunt: Argeș, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!