Atenție! În această dimineață, se oprește apa la mai multe blocuri din municipiul Târgoviște

Publicitate

Astăzi, pentru câteva ore apa va fi oprită la mai multe blocuri din municipiul Târgoviște. Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița a anunțat că se oprește apa potabilă în zona consumatorilor arondați stației de hidrofor PT 1 Mai, între orele 08.00 -12.00, pentru modernizarea stației de hidrofor.

“Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița anunță întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Târgoviște, în data de 13.01.2021, între orele 08.00 -12.00, la consumatorii arondați stației de hidrofor PT 1 Mai (blocurile: 1IUP/A, BC; 3/A,B,C, 4/A, B, C,D; 5/A,B; 6/A,B,C; /A,B,C), pentru modernizare stație de hidrofor.

Compania de Apă își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat. Până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile din zona afectată, se recomandă a nu se folosi apa pentru consumul uman decât după limpezire și fierberea apei timp de 10 minute”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe pagina:  https://www.catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!