Atacantul Daniel Popa, de la Chindia Târgoviște, inclus în „11-le” ideal al etapei cu numărul 23

Publicitate

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, marți, echipa ideală a etapei nu numărul 23 din Liga 1. Atacantul Daniel Popa, de la Chindia Târgoviște, a fost inclus de reprezentanții LPF în cel mai bun unsprezece al acestei runde.

În disputa dintre Chindia Târgoviște și UTA Arad, încheiată nedecis, 1-1, Popa a marcat golul formației dâmbovițene, în prima repriză a întâlnirii, printr-un șut la colțul lung.

După reușita cu arădenii, “Popică” a ajuns la cota 6 în echipamentul Chindiei, după ce a mai înscris în partidele cu AFC Hermannstadt, U. Craiova, FC Voluntari, Academica Clinceni și FC Botoșani.

„Se simte excelent acasă, la Târgovişte, dovadă fiind evoluţiile sale. A înscris pentru a șasea oară în 20 de jocuri, în care a mai bifat şi două pase decisive”, l-au lăudat reprezentanții LPF pe atacantul dâmbovițean după jocul cu UTA.

De asemenea, Popa a fost desemnat și cel mai bun jucător al  meciului Chindia – UTA.

Echipa ideală a etapei a 23-a: Râmniceanu (Voluntari) – Sorescu (Dinamo), Turda (Argeș),  Erico (UTA), A. Vlad (Voluntari) – Mateiu (Craiova), R. Pires (Hermannstadt), Canadija (Astra) – D. Popa (Chindia), Montini (Astra), Al –Mawas (Botoșani). Antrenor: Liviu Ciobotariu (Hermannstadt).

Sursă foto: Chindia Târgoviște/Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!