Atac cu briceagul, în Dâmbovița! Un bărbat a fost reținut după ce și-a rănit tatăl de 81 de ani

Publicitate

Un bărbat din satul Teiș, comuna Șotânga, în vârstă de 57 de ani, a fost reținut de polițiști după ce și-a amenințat și atacat tatăl cu un briceag. Scandalul dintre cei doi a avut în momentul când fiul său a încălcat ordinul de protecție impus de autorități.

Cel în cauză este bănuit că, în zilele de 23 și 28 iunie, nu ar fi respectat obligațiile stabilite printr-un ordin de protecție, s-ar fi apropiat de tatăl său, un bătrân de 81 de ani și de locuința acestuia. De asemenea,  miercuri, 28 iunie, fiul  și-ar fi agresat fizic tatăl și l-ar fi rănit în zona brațului cu un briceag.

“La data de 28 iunie, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un bărbat de 57 de ani, din Teiș, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!