Astra Giurgiu a oprit seria victoriilor în play-out pentru Chindia Târgoviște! Roș-albaștrii se mențin pe primul loc în nou fază a campionatului

Publicitate

Seria victoriilor s-a oprit pentru Chindia Târgoviște în play-out. După trei succese consecutive, miercuri după-amiază, roș-albaștrii au terminat la egalitate, 0-0, cu Astra Giurgiu, un meci ce a contat pentru etapa a patra a noii faze a campionatului. În disputa de la Buzău, ambele formații s-au anulat reciproc și niciuna nu a reușit să marcheze.

La capătul remizei cu “astralii”, Chindia a rămas pe primul loc în play-out, cu 30 de puncte acumulate. Runda viitoare, pe 1 mai, de la ora 15.00, târgoviștenii vor da piept cu UTA Arad, în deplasare.

Chindia Târgoviște – Astra Giurgiu 0-0

Chindia: Aioani – Căpușă, Iacob, Celea, Dinu – Neguț (73 Yameogo), Rață, Dulca, Dumitrașcu – D.Popa (90 Kocic), D. Florea (73 Berisha). Antrenor: Emil Săndoi.

Astra: Lazăr – De Sousa (15 Raspopovic), Găman, Graovac, Bruno – Canadija (83 Krpic), Crepulja, Șerban (15 Balaure) – Merloi (64 Stahl), V. Gheorghe, Wutrich (64 Yann Boe-Kane). Antrenor: Eugen Neagoe.

Sursă foto: Chindia Târgoviște

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!