Asociația The New Pagan Dawn, despre păsările găsite spânzurate în pădurea din Botoșani: “Păgânismul este o credință spirituală îndreptată spre natură, nu avem cum să practicăm așa ceva!”

Publicitate

Asociația THE NEW PAGAN DAWN și-a exprimat dorința de a avea o părere în legătură cu situația sesizată în urmă cu câteva zile, referitoare la descoperirea păsărilor spânzurate într-o pădure din Botoșani. Reprezentanții asociației au transmis faptul că aceste obiceiuri nu au nicio legătură cu practicile păgâne, întrucât acestea, din contră, se îndreaptă înspre protejarea naturii.

“Ne exprimăm întreaga părere de rău față de acțiunile întreprinse cel mai probabil de niște tineri teribiliști in Botoșani. Spânzurarea unor animale nevinovate într-o pădure nu este o acțiune morală și nici legală, iar că tot vorbim de moralitate nu are treabă nicidecum cu Păgânismul, credință spirituală orientată spre Natură, deci nu am avea cum să practicăm astfel de acțiuni. Chiar mulți dintre practicanții păgâni aleg o viață vegană/vegetariană tocmai pentru a proteja și mai mult Natura și a infiera că animalele nu trebuiesc omorâte, nici măcar pentru consum alimentar”, a transmis purtătorul de cuvânt al Asociației The New Pagan Dauwn.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!