Artistul Dan Bălan este captiv în capitala Ucrainei! Cum a încercat să părăsească ţara

Publicitate

Artistul originar din Moldova, Dan Bălan, fost component al trupei O-Zone, este captiv în capitala Ucrainei, Kiev, acolo unde se dau cele mai aprige lupte cu armata rusă, fiind un punct important de interes pentru președintele Vladimir Putin. Acesta ar fi încercat să găsească o aeronavă care să-l scoată din mijlocul bombardamentelor, însă nu a reușit până în acest moment, scrie cancan.ro.

Acest lucru s-a întâmplat după ce rușii au invadat mai multe teritorii din Ucraina, printre care Odesa, Harkov și Nipru. Punctul țintă al atacurilor a fost aeroportul din Kiev, unde s-au auzit mai multe explozii, iar sirenele de război au instaurat panica printre locuitorii capitalei Ucrainei.

De altfel, suspendarea zborurilor a reprezentat o problemă serioasă pentru cei care și-au dorit să plece din fața războiului.

Artistul Dan Bălan se lăuda cu o avere de peste zece milioane de euro din drepturile de difuzare a pieselor, concerte, sau contracte de imagine. Deși a reușit să strângă sume impresionante și să își achiziționeze un apartament extrem de scump în New-York, Dan Bălan nu poate zbura departe de zonele conflictuale, scrie cancan.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!