Artiștii Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște, invitați la festivaluri naționale și internaționale de renume în lumea artistică

Publicitate

Artiștii Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște au început în forță luna septembrie și vor continua cu deplasări artistice internaționale în luna octombrie.

Astfel, luna aceasta și luna viitoare, artiștii Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște vor efectua mai multe deplasări la evenimente artistice din țară și străinătate, onorând astfel invitații la festivaluri de renume în lumea teatrului.

În perioada 13-22 septembrie, echipa Teatrului „Tony Bulandra” se va afla într-un turneu artistic în Coreea de Sud, la a 14-a ediție a Daejeon International Play Festival. Aici va fi prezentată producția „Micul prinț”, un spectacol gândit asemenea unui happening, dar în prim-planul turneului se va afla one-man show-ul „Echilibru fragil” cu Mircea Silaghi, coproducție realizată de teatrul târgoviștean împreună cu François Jacob Company.

Pe 25 septembrie, spectacolul ”#nuEu” va fi prezentat la Festivalul Internațional de Teatru și Arte Performante de la Brăila.

La același eveniment, pe 26 septembrie, va fi prezentată piesa „Argonautas”.

Aceeași piesă va fi jucată și la Chișinău, pe 30 septembrie, la invitația Teatrului Fără Nume, în cadrul unui turneu realizat cu sprijinul Ministerului Culturii din Republica Moldova.

În octombrie, pe 3, la București, la Teatrul Bulandra, actorii târgovișteni vor prezenta piesa „Argonautas”.

În perioada 5-10 octombrie, la Buffer Fringe Performing Arts Festival, în Cipru, spectatorii vor avea ocazia să urmărească piesa „#nuEu”.

Urmează Algeria, între 12 și 18 octombrie, la Sahara International Theater NIghts in Adrar, va fi prezentat spectacolul „Echilibru fragil”.

Luna octombrie se încheie cu deplasarea staff-ului Babel la International Police Award Arts Festival din Cortona – Italia, în perioada 23-29 octombrie.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!