Arest la domiciliu pentru pentru hoții care au furat lemne dintr-o pădure din localitatea Vârfuri

Publicitate

Ionuț Parghel

Judecătoria Pucioasa a decis ca doi dintre hoții care au furat lemne dintr-o pădure din localitatea Vârfuri să facă 30 de zile de arest la domiciliu. De asemenea, instanța a mai decis ca o altă persoană, un tânăr de 18 ani să fie plasat sub control judiciar.

“La data de 19 decembrie a.c., Judecătoria Pucioasa a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile față de cei doi bărbați, de 31 și 35 de ani, din Vârfuri, bănuiți de comiterea unor infracțiuni prevăzute de Legea 46/2008 privind Codul Silvic, iar față de tânărul, de 18 ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

În data de 18 decembrie, polițiști dâmbovițeni, sprijiniți de reprezentanți ai Direcției Silvice și ai Gărzii Forestiere Ploiești au descins la mai multe persoane din localitățile Vârfuri, Valea Lungă și Vișinești, bănuite de comiterea unor delicte silvice. În urma descinderilor, 16 persoane au fost audiate. Totodată, au fost indisponibilizate 5 motoferăstraie, 25 de obiecte tăietoare-despicatoare și 27 de metri cubi de material lemnos. De asemenea, prin activitatea infracțională s-a creat un prejudiciu de 30 800 de lei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!