Arena “Ilie Oană” din Ploiești poate fi “casa” Chindiei până la finalul sezonului potrivit unui Protocol încheiat în luna aprilie! Situație clarificată de primarul Târgoviștei

Publicitate

După ce s-a vehiculat în ultima perioadă că echipa Chindia Târgoviste nu va mai juca pe arena “Ilie Oană” meciurile din propria organizare, începând cu data de 1 octombrie, așa cum reiese dintr-un comunicat emis de Clubul Sportiv Municipal Ploiești, lucrurile stau cu totul altfel în această privință.

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a transmis, joi după-amiază, că echipa Chindia va continua să evolueze la Ploiești până la finalul campionatului, atâta timp cât există un protocol încheiat între Chindia și CSM Ploiești, în acest an, pe data de 22 aprilie.

“Referitor la informațiile apărute în spațiul public, privind imposibilitatea desfășurării meciurilor de acasă pe stadionul “Ilie Oană”, precizez ca nicăieri în Protocolul din data de 22.04.2020, încheiat între AFC Chindia Târgoviște și CSM Ploiești, cu valabilitate pe întreaga perioadă de desfășurare a sezonului competițional 2020-2021, nu este prevăzută posibilitatea denunțării unilaterale a acestui act juridic, cu excepția situației în care ACS Petrolul 52 Ploiești ar fi promovat în prima ligă la finalul sezonului trecut, lucru care nu s-a întâmplat.

În aceeași ordine de idei, resping cu hotărâre orice fel de strategie de atragere a clubului targoviștean în dispute electorale meschine, de către cei a căror unică preocupare este minciuna ridicată la rang de artă”, a transmis edilul Cristian Stan pe Facebook.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!