Arctic a deschis centre de vaccinare în fabricile de la Găești și Ulmi

Publicitate

Din ce în ce mai mulți operatori economici importanți din țară au ales să se alăture eforturilor autorităților de a restabili economia, astfel că au ales să deschidă centre de vaccinare în special pentru propriii angajați, în incinta locațiilor de producție pe care le dețin.

Astfel,  Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, cu fabrici la Găești și Ulmi, a deschis astăzi primul centru de vaccinare împotriva Covid-19 în cadrul fabricii sale de frigidere din Găești, urmând să extindă campania de vaccinare și la unitatea de la Ulmi, unde sunt produse mașini de spălat rufe.

Acțiunea derulată de compania Arctic este desfășurată în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița și ”Regina Maria”.

La centrele de vaccinare organizate de Arctic se vor putea imuniza angajații companiei, familiile acestora, inclusiv partenerii și subcontractorii. Toate persoanele cărora li se va administra vaccinul vor fi înregistrate în Registrul Electronic Național de Vaccinări. Serul cu care se va face imunizarea este Pfizer, iar rapelul va fi organizat tot de către companie, în aceleași condiții, peste 21 de zile calendaristice.

În prima zi de vaccinare la centrul deschis în fabrica de la Găești au fost imunizate peste 250 de persoane.

Vă reamintim că, la finalul lunii trecute, Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătaţii, a declarat că zeci de companii private au început vaccinarea la sediile lor. Printre acestea se numără: Ford, Bosch, 13 companii din HoReCa (Complexul Therme, lanţul City Grill), Alro Slatina, şantiere navale din Mangalia, Drobeta-Turnu Severin, Giurgiu, acestea fiind doar câteva dintre companiile care au deschis centre de vaccinare pentru angajaţi şi familiile lor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!