Arbitrajul lui Laurențiu Ciuchiță din meciul Aninoasa – Domnești, contestat puternic! “Delegarea acestuia a fost greșită de la bun început”

Publicitate

Iubitorii de fotbal din Aninoasa nu vor să mai audă vreodată de arbitrul Laurențiu Chiuchiță. Fanii divizionarei C dâmbovițene își doresc ca “fluierașul” ilfovean să nu mai arbitreze vreodată echipa antrenată de Cristian Bălașa după ce și-a bătut joc de ea în disputa cu Viitorul Domnești.

În meciul cu formația de lângă București, arbitrul a comis mai multe erori ce au dezavantaj vizibil Aninoasa. Potrivit lui Ion Coman, fost președinte al Comisiei Județene de Arbitraj Dâmbovița, delegarea lui Ciuchiuță a reprezentat o greșeală din partea CCA, ținându-se seama că arbitrul se află din același județ în care se regăsește și formația Viitorul Domnești. “Delegarea acestuia a fost greșită de la bun început. Nu se poate ca o echipă dintr-un anumit județ să fie oficiată de un arbitru tot din  același județ. La acest nivel nu se permite așa ceva. Se poate acest lucru, să zicem, la Liga I, dacă un arbitru este din Ilfov să arbitreze o echipă din București sau invers. Dacă acest lucru era normal, de ce nu a fost delegat un arbitru din Târgoviște?”, ne-a declarat Ion Coman. Dezamăgit total de pledoaria de arbitraj oferită de Ciuchiță pe stadionul din Aninoasa s-a arătat și Decu Crângașu, observatorul de joc al întâlnirii. Pe de altă parte, la începutul lunii octombrie, Ciuchiță a fost bătut crunt la meciul dintre ACSO Pantelimon și Petrăchioaia, ce a contat pentru etapa a cincea din cadrul Ligii a 4-a ilfovene. Arbitrul a fost transportat de urgență  la spital după ce a fost lovit de unul dintre jucătorii căruia i-a arătat cartonaș roșu.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!