Aproape 200 de locuri de muncă în Spațiul European Economic pentru români. Cele mai multe sunt în Belgia, Norvegia și Polonia

Publicitate
Spațiul European Economic oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 196 de locuri de muncă vacante, dintre care cele -96 – sunt în Belgia, pentru pozițiile de ospătar și muncitor necalificat în agricultură.
În Norvegia sunt disponibile 53 de locuri, pentru pozițiile de tehnician dentar, mecanic auto, tehnician control, electrician, instalator, stilist autovehicule, farmacist, muncitor în producție, ajutor constructor, sticlar/ şlefuitor sticlă și  sticlar/ artiza sticlă.
Un număr de 27 de locuri de muncă sunt oferite în Polonia pentru muncitor depozit – operator stivuitor, asistent producţie, operator maşină CNC, lăcuitor/vopsitor, strungar/frezor, sudor MIG/MAG sau gaz, lăcătuş și operator CNC.
În Finlanda sunt disponibile 10 locuri de muncă pentru muncitor în industria prefabricatelor din beton și construcție elemenți.
5 locuri de muncă sunt disponibile în Danemarca pentru muncitor în industria prefabricatelor din beton și construcție elemenți.
Tot 5 posturi vacante se regăsesc și în Malta, ca măcelar, inginer constructor și  proiectant.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau contacta consilierul EURES – Valentina Soare – nr. telefon: 0732100377.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!