Apelul pentru salvarea preotului de la Gura Bărbulețu nu a rămas fără urmări. A fost transferat la Spitalul Floreasca din București

Publicitate

Ionuț Parghel

Apelul pentru salvarea tânărului preot Botea Costin, de la parohia Gura Bărbulețu, nu a rămas fără urmări. Sâmbătă seara, acesta a fost transferat de la Spitalul Județean din Târgoviște la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București.

“A fost primit la Spitalul Floreasca după ce am vorbit în cursul serii de sâmbătă seara. Tot aseară a fost transferat la unitatea medicală din capitală. A plecat acolo numai după ce făcut testul de COVID-19 la Târgoviște. Am făcut tot ce a depins de noi. Mulțumim tuturor pentru ajutor, iar Costin să aibă parte de multă sănătate”, ne-a declarat Marian Alexe, primarul comunei Bărbulețu.

Tânărul preot trece prin momente delicate în această perioadă după ce a suferit arsuri grave, pe o suprafață de 40% din corp. Acest lucru s-a întâmplat după ce casa părintelui, de la Gura Bărbulețu, a fost cuprinsă de flăcări, din cauza unei explozii la centrala termică.

Cazul i-a impresionat pe foarte mulți dâmbovițeni. Zeci de mii de mesaje au curs aseară, în noaptea de sâmbătă spre duminică, dar și în această dimineață pe rețelele de socializare. Oamenii și-au arătat regretul față de cele întâmplate și au transmis gânduri bune cu speranța că tânărul preot se va face bine și va reveni lângă familie, dar și la o viață normală.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!