Apel de suflet al Filialei Dâmbovița de Cruce Roșie pentru ajutorarea românilor afectați de inundații

Publicitate

Ploile torențiale au adus potop de necazuri și în România, provocând pagube însemnate pentru numeroase familii, rămase peste noapte fără nimic!

Drama acestor oameni nu poate fi descrisă în cuvinte, iar deznădejdea și disperarea lor nu pot fi ostoite decât dacă fiecare dintre noi conștientizează prin ce trec semenii noștri!

În ciuda consecințelor din ce în ce mai însemnate ale inundațiilor, alunecărilor de teren, furtunilor și altor dezastre naturale, Crucea Roșie rămâne alături de oamenii aflați în situații de risc.

În trecut, acum și pe viitor, Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița înfruntă provocările vremurilor pentru a ajuta cele mai vulnerabile persoane.

Crucea Roșie Dâmbovița face un APEL DE SUFLET pentru a fi sprijinită cu donații în sume de bani, produse igienico-sanitare sau alimente neperisabile ce vor fi distribuite în special persoanelor afectate de inundații din județul Alba sau alte comunități afectate din țară.

Sumele de bani pot fi virate în contul nostru RO 97RNCB0128045434200001 BCR Târgoviște, cu mențiunea ”ajutor pentru inundații”, iar produsele igienico-sanitare sau alimentare pot fi aduse la sediul nostru din Târgoviște – Str. A. I. Cuza Nr.1.

Crucea Roșie mulțumește tuturor celor care vor răspunde acestui apel!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!