Apărătorul Tiberiu Căpușă a marcat primul său gol pentru Chindia Târgoviște. A înscris împotriva sibienilor de la Hermannstadt

Publicitate

Tiberiu Căpușă a marcat primul său gol în tricoul Chindiei Târgoviște, care a remizat cu AFC Hermannstadt, 1-1, joi seara, în deplasare, într-un joc ce a contat pentru etapa a 19-a a Ligii 1.

Formația dâmbovițeană a fost condusă la Mediaș cu 1-0, iar în repriza a doua a restabilit egalitatea, prin fundașul de 22 de ani, care a profitat de o greșeală a apărătorilor sibiein și l-a lobat pe Figueiredo.

Chiar dacă a spart gheața în echipamentul Chindiei, Căpușă s-a arătat dezamăgit pentru că echipa sa nu a reușit să cucerească toate punctele cu sibienii.

“Mă bucură că am înscris primul meu gol, dar sunt nefericit că nu am adus cele trei puncte. CFR este un adversar dificil, dar ne vom pregăti și sperăm să scoatem un rezultat pozitiv”, a declarat apărătorul la finalul întâlnirii cu Hermannstadt.

Tiberiu Căpușă a ajuns în vara anului trecut la Chindia sub formă de împrumut de la Viitorul Constanța, pentru o perioadă de un sezon.

Cota de piață a jucătorului originar din Bacău este de 300 000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!