Apărătorul Tiberiu Căpușă, de la Chindia Târgoviște, în “11”-le ideal al etapei a doua a play-off-ului și play-out-ului

Publicitate

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, vineri, echipa ideală a celei de-a doua etape din cadrul play-off-ului și play-out-ului Ligii 1. Printre cei 11 jucători aleși de reprezentanții LPF se regăsește și un fotbalist de la Chindia Târgoviște. Este vorba de apărătorul Tiberiu Căpușă, cel care a oferit pasa de gol pentru Daniel Florea, singurul marcator al meciului cu FC Argeș, câștigat de Chindia cu 1-0.

“Și-a trecut în cont o nouă pasă de gol. Urcările sale în atac au pus mari probleme adversarilor”, a reprezentat caracterizarea făcută de site-ul LPF făcută lui Tibi Căpușă, după jocul cu piteștenii.

În schimb, la sfârșitul jocului cu FC Argeș, deținătorii drepturilor tv și LPF l-au desemnat pe goal-keeper-ul Chindiei, Marian Aioani, cel mai bun jucător de pe teren.

Pe de altă parte, alți fotbaliști dâmbovițeni care și-au făcut loc în “11-le” ideal al etapei sunt atacanții Florin Tănase (FCSB) și Andrei Ivan (Universitatea Craiova).

“11-le” ideal al etapei a doua a play-off-ului și play-out-ului

Dragoș Balauru (UTA) – Tiberiu Căpușă (Chindia), Daniel Graovac (Astra), Andrei Burcă (CFR Cluj), Ionuț Panțîru (FCSB) – Ovidiu Popescu (FCSB), Andrei Ciobanu (Viitorul), Valentin Gheorghe (Astra) – David Miculescu (UTA), Florin Tănase (FCSB), Andrei Ivan (Universitatea Craiova).

Antrenorul etapei: Laszlo Balint (UTA).

Sursă foto: Chindia Târgoviște/Marius Tudor

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!