Anunțul devastator: „Mai mult ca sigur România va intra în stare de urgență și carantină după alegeri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că “toată România va intra din nou în stare de urgență și carantină”, dar că acest lucru se va întâmpla după alegeri, informează Agerpres.

Acesta atrage atenția că în scurt timp țara noastră va ajunge la 10 000 de infectări zilnice cu SARS-CoV-2, mai ales că peste o săptămână se intră în campanie electorală.

“Din măsurile luate până acum de actualul guvern(…) mai mult ca sigur că vom avea un blocaj sanitar și mai mult ca sigur că la un moment dat decizia va fi de a intra toată România din nou în stare de urgență și în carantină. Pentru că nu se ia nicio măsură coerentă să stopăm acest trend ascendent în care ne aflăm în acest moment (…)

Noi ne-am trezit în această situație pentru că nu am avut niciun fel de prevenție. Să nea ducem aminte contextul în care au fost deschise școlile, nefiind pregătiți, cu toate că am avut șase luni de pauză pentru copii și pentru profesori. Au fost deschise pentru că aveam alegeri locale.

Acum, peste câteva zile vom intra în campanie electorală. Categoric, în campania electorală nu vorbim despre o stopare a unui trend ascendent. Dimpotrivă. Și cred că după ce își vor face moftul cu aceste alegeri pe data de 6 decembrie și cei de la PNL și cei de la USR, vom intra într-un blocaj total”, a  precizat Marcel Ciolacu, marți seara, la Realitatea Plus.

Președintele PSD a mai spus că, pe 6 decembrie, Guvernul va organiza alegeri parlamentare “în orice condiții”.

“Vor face alegeri în orice condiții. Nu îi interesează această pandemie și această criză sanitară. Nu îi interesează câți români vor muri. Îi interesează puterea absolută în România”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!