Anunț public : Proiectul “Exploatare agregate minerale cu redare în circuitul agricol”

Publicitate

SC MINERAL SORT-BET SRL, cu sediul în comuna Ulmi, sat Matraca, str. Principală, nr.113, jud. Dâmbovița, anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, pentru proiectul “Exploatare agregate minerale cu redare în circuitul agricol”, propus a fi amplasat în comuna Sălcioara, sat Movila, județul Dâmbovița.

Tipul deciziei posibile luate de APM Dâmbovița poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu. Dezbaterea publică pentru proiect și raportul de mediu se va realiza în format electronic, având în vedere măsurile pe durata stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Documentația suspusă dezbaterii (raportul privind impactul asupra mediului) este afișată pe site-ul APM Dâmbovița http:www.apm.ro/ro/ro.web/apm-dâmbovița.

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris (în termen de 30 de zile la data publicării anunțului) la adresa de e-mail: office@apmdb.anpm.ro sau la sediul APM Dâmbovița din municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr. 1, jud. Dâmbovița, până la data de 10 ianuarie 2022.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!