Anunț public: Întocmire PUZ – schimbare destinație construire existentă din vestiare (club) în atelier prelucrare lemn, reparații învelitoare și extindere prin construire anexă cu grup sanitar

Publicitate

Subsemnatul SPINU GINEL și SPINU Elena, cu domiciliul în mun. Târgoviște, str. Duiliu Zamfirescu, nr.1, bl. 16, sc. B, et. 4, Ap. 39, județul Dâmbovița, titular al planului/programului “ÎNCTOMIRE PUZ –SCHIMBARE DESTINAȚIE  CONSTRUIRE EXISTENTĂ DIN VESTIARE (CLUB) ÎN ATELIER PRELUCRARE LEMN, REPARAȚII INVELITOARE ȘI EXTINDERE PRIN CONSTRUIRE ANEXĂ CU GRUP SANITAR”, pentru imobilul situat în municipiul Târgoviște, str. Laminorului, nr.16, jud. Dâmbovița, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru planul/programul menționat și declanșarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului/programului poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, din localitatea Târgoviște, Calea Ialomiței nr. 1, jud. Dâmbovița, de luni până joi între orele 09.00 -11.00.

Observații și sugestii se primesc în scris la sediul A.P.M. Dâmbovița, în termen de 18 zile de la data publicării anunțului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!