Anunț important pentru părinți! Ministerul Educației și Cercetării a aprobat calendarul de înscriere în învățământul preșcolar

Publicitate

Ministerul Educației și Cercetării a anunțat pe pagina de Facebook că a fost aprobat calendarul de înscriere în învățământul preșcolar, fără a da însă mai multe detalii.

Potrivit MEC, înscrierea la grădiniță se va face în trei etape, începând de pe 8 iunie, iar reînscrierea se va desfășura de pe 25 mai.

Înscrierea pentru prima dată a copiilor la grădiniță se va desfășura în 3 etape. Etapa 1 are loc între 8 iunie – 3 iulie, etapa a 2-a între 20 iulie -10 august, iar etapa a 3-a, programată în perioada 11-31 august, se referă la “corecturi”.

Etapa de reînscriere a copiilor în învățământul preșcolar se desfășoară între 25 mai și 5 iunie.

Acesta este primul anunț oficial făcut de Ministerul Educației privind înscrierile la grădiniță, după ce școlile din țara noastră au fost închise în data de 11 martie din cauza pandemiei de coronavirus. Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a precizat la sfârșitul săptămânii trecute că înscrierile se vor face online, atât la grădiniță, cât și la clasa pregătitoare.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!