Antrenorul Adrian Mihalcea și-a anunțat plecarea de la Chindia Târgoviște! Președintele CJ Dâmbovița: ”Așa nu se mai poate”

Sursă foto: Facebook AFC Chindia Oficial
Publicitate

Antrenorul Adrian Mihalcea va părăsi banca tehnică a Chindiei Târgoviște. Tehnicianul de 46 de ani a anunțat la scurt timp după finalul jocului cu U. Cluj că va părăsi echipa dâmbovițeană. Rezultatele dezastruoase înregistrate în cele 11 etape l-au împins pe Mihalcea să plece singur de la Chindia.

”Am încercat să revenim în joc și am aruncat toți jucătorii de atac pe care îi aveam. A fost o primă repriză liniștită, fără faze de poartă. În a doua repriză am intrat foarte bine, am avut două ocazii foarte mari, am luat gol la singura lor ocazie de gol. Apoi, am dominat finalul de meci.

Nu sunt multe de zis. S-au dăruit, au înțeles că era o șansă mare de a câștiga puncte astăzi. Nu am reușit și, din păcate, uitați-vă în ce situație suntem. Cred că se vor lua unele măsuri. Mai mult ca sigur. Da, ultimul meci. Avusesem ultimatum. Dacă reușeam să câștig aici, cred că aș fi continuat. Așa nu văd… Echipa parcă e blocată în fața apărării adverse.

Am avut extrem de multe ocazii, dar nu am reușit să câștigăm. Astăzi chiar nu sunt supărat. Au respectat ceea ce le-am cerut. Ocazii am avut, n-aș avea ce să le spun. Poate lipsa norocului ar fi ca și minus, dar au nevoie de un declic.

Aceștia suntem. Băieții au nevoie de încredere. După atâtea rezultate negative este un blocaj mental. Uitați-vă că în situații clare, deciziile sunt eronate. Sunt convins că pot reuși. Au nevoie de o victorie”, a transmis Adrian Mihalcea, la Digi Sport. 

Cu Adrian Mihalcea la timonă, Chindia nu obținut nicio victorie în meciurile amicale. Acesta a fost instalat în vară pe banca Chindiei, după venirea de la Unirea Slobozia.

Cum echipa agonizează pe ultimul loc, la scurt timp după eșecul cu Universitatea Cluj, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a transmis un mesaj tranșant pe Facebook.

”Așa nu se mai poate! Cu toții am sperat până în ultima clipă. Toți am crezut că ne vom apropia victoria și vom ieși din această perioadă mai mult decât slabă a Chindiei Târgoviște. Galeria și fanii dâmbovițenii mi-au cerut să intervin.
Consiliul Judeţean Dâmbovița și-a onorat toate promisiunile. Am așteptat aceeași implicare! Mâine vom lua o decizie legată de viitorul Chindiei Târgoviște”.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!