Antrenorii și sportivii de la CSȘ vor avea parte de o nouă gală de excepție! “Va fi o gală în care surprizele se vor ține lanț”

Publicitate

Ionuț Parghel
Sportivii și antrenorii Clubului Sportiv Școlar Târgoviște vor avea parte și în acest an de un moment impresionat! Conducerea administrativă a clubului din Microraionului 3 pune la punct ultimele detalii în ceea ce privește a treia ediție a Galei CSȘ.

Noua ediție a evenimentul se preconizează a fi una cu totul specială, în comparație cu primele două ediții. Pe lângă demonstrațiile oferite de sportivi și premierea cu diplome și cupe, la ediția din acest an a evenimentului ar putea avea loc și un moment artistic. “Gala CSȘ va avea loc și în acest an. Ne dorim ca ediția din acest an să fie una impresionantă. Nu pot divulga prea multe, dar pot spune că va fi una în care surprizele se vor ține lanț. La gala din acest an vor fi îmbinate activitățile sportive cu cele artistice”, ne-a declarat Cătălin Tănase, directorul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște. Evenimentul din acest an va avea loc pe 18 ianuarie, de la ora 17.00 și va fi găzduit de Sala Sporturilor. Gala CSȘ de anul trecut a fost una dintre cele mai frumoase văzute vreodată în sportul dâmbovițean.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!