Anomalii cu nemiluita în fotbalul dâmbovițean! Meci arbitrat de un fost jucător al uneia dintre echipe. “Nimeni nu a știut că el va oficia acest joc”

Publicitate

Fotbalul mic dâmbovițean a ajuns de tot râsul! Anomaliile s-au ținut lanț în ultima etapă a turului de campionat județean. Primul caz șocant a fost fuga arbitrului Nicolae Hâncianu de la meciul dintre FC Brezoaele – Olimpicii Ulmi (2-0). Spre uimirea tuturor, acesta și-a făcut bagajele cu puține momente înainte de startul jocului, pe motiv că ar fi fost înjurat de câțiva juniori de la Brezoaele.

Al doilea caz uluitor a apărut la meciul dintre Recolta Gura Șuții – Roberto Ziduri (2-1). Meciul dintre cele două formații a fost condus la centru de un fost jucător al Recoltei (Ionuț Enache), care a evoluat pe fals la gruparea sprijinită necontenit de primarul Constantin Dinu. Acest fapt s-a întâmplat după ce AJF Dâmbovița a cerut arbitrii din județele limitrofe, din cauza faptului că numeroși “fluierași” autohtoni s-au dat indisponibili pentru ultimele două etape ale turului de campionat. Așadar, AJF Argeș a trimis la disputa dintre Gura Șuții – Ziduri o brigadă de arbitrii formată din Ionuț Enache (central) – Mădălin Prioteasa și Petrișor Nițulescu (tușieri). Apariția la centru al lui Enache a uimit pe toată lumea prezentă la stadion, iar primarul-antrenor de la Gura Șuții a spus că nu se aștepta nici el ca arbitrul întâlnirii să fie un fost jucător al Recoltei. În schimb, tot el a afirmat că Enache a făcut un arbitraj de nota 10. “Într-adevăr arbitrul central al meciului a fost Ionuț Enache. Nimeni nu a știut că el va oficia acest joc. Eu am văzut acest lucru cu zece minute înainte de startul jocului când am ajuns la teren. Nu e vina noastră că el a arbitrat meciul. Cei de la AJF Argeș au trimis această brigadă. Maniera lui arbitraj a fost excelentă. Nimeni nu poate să se plângă de arbitrajul său. Știm că nu e corect că el a arbitrat jocul. Cert e faptul că în momentul când am aflat că se afla în dublă legitimare l-am dat afară din lot. Noi l-am legitimat corect de la Poiana Lacului, dar apoi el și-a făcut de cap și a mers pe la Titu, la Bradu sau mai știu eu pe unde. Noi nu am făcut niciodată vreo recuzare de arbitrii. Eu nu am făcut niciodată vreo obiecție în acest sens”, ne-a precizat primarul Constantin Dinu.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!