Aniversare cu 11 invitați spartă de polițiști la Aninoasa! S-au aplicat amenzi drastice

Publicitate

O petrecere aniversară dintr-un imobil din Aninoasa a fost întreruptă, sâmbătă, de polițiștii dâmbovițeni. La eveniment erau 11 persoane, iar în urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-au aplicat amenzi în valoare totală de 7 000 de lei.

“La data de 20 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște s-au sesizat cu privire la faptul că într-un imobil, de pe raza comunei Aninoasa, se desfășoară o petrecere privată (aniversare). În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 11 persoane ,care au fost sancționate contravențional cu amendă, în cuantum de 7 000 de lei”, reiese dintr-o informare IPJ Dâmbovița.

Eveniment privat întrerupt și la Bălteni

Tot sâmbătă, polițiștii dâmbovițeni au întrerupt un eveniment privat, găzduit de un imobil din localitatea Bălteni, la care participau 12 persoane. După verificările efectuate de polițiști s-au dat amenzi în valoare de 6000 de lei.

“La data de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari s-au sesizat cu privire la faptul că într-un imobil, de pe raza localității Bălteni, se desfășoară un eveniment privat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 12 persoane care au fost sancționate contravențional cu amendă, în valoare de 6000 de lei”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!