Aninoasa: Reabilitarea Bisericii ”Sf. Gheorghe” de la Mănăstirea Viforâta, aproape de finalizare

Publicitate

Proiectul european de reabilitare și restaurare a Bisericii ”Sf. Gheorghe” de la Mănăstirea Viforâta, comuna Aninoasa, în progres!

Șantierul este vizitat cu regularitate de primarul comunei, Vlăduț Niculae, care urmărește îndeaproape lucrările: ”În urma vizitei de la Mănăstirea Viforâta, ne-am convins că lucrările de reabilitare a bisericii «Sfântul Gheorghe» sunt în linie dreaptă, cu un nivel de execuție care depășește 95% până în acest moment!

În Comuna Aninoasa, prin existența celor două mănăstiri, Dealu și Viforâta, turismul ecumenic reprezintă un domeniu căruia trebuie să-i acordăm o mult mai mare atenție, pentru că avem cu adevărat ce să punem în valoare!”, a declarat edilul comunei.

Vă reamintim că acesta este unul dintre cele mai importante proiecte aflate în derulare în comuna Aninoasa care se realizează și prin implicarea directă a Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Pe lângă restaurarea Bisericii, se execută și lucrări de extindere și modernizare la trapeza și bucătăria complexului monahal Viforâta.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!