Angajații Guvernului au fost puși să curețe mizeria lăsată de porumbei de pe clădire pentru primirea președintelui Klaus Iohannis!

Publicitate

Klaus Iohannis a fost prezent astăzi la ședința de Guvern anunțată de premierul Florin Cîțu, destinată asumării proiectului „România educată”. Ca urmare a acestei vizite a președintelui la Guvern, angajații instituției au fost puși să înlăture mizeria lăsată de porumbei de pe clădire, astfel încât totul să fie perfect la venirea șefului statului, scrie Antena3.ro.

Angajații s-au apucat de treabă cu câteva ore înainte de venirea lui Klaus Iohannis, înarmându-se cu perii, mături și fărașe, aceștia putând fi văzuți lucrând de zor pe acoperișul Guvernului.

Motivul pentru care președintele a fost astăzi la ședință a fost asumarea proiectului „România educată”, plan ce are ca scop îmbunătățirea calității învățământului românesc. Astfel, se urmărește scăderea ratei de abandon școlar, asigurarea unui consilier de carieră la cel mult 500 de elevi, reducerea analfabetismului funcțional, dar și formarea a zeci de mii de cadre didactice, scrie Antena3.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!