Angajat al Ambulanței Suceava, mort din cauza coronavirusului. În România numărul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 197

Publicitate

Ionuț Parghel

Coronavirusul face ravagii în România! Marți seara a fost confirmat primul deces în urma infectării cu COVID-19 al unui cadru medical din țara noastră. Este vorba despre un ambulantier în vârstă de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Bărbatul a prezentat simptomatologie COVID 19 în data de 24 martie 2020. A fost testat și a primit rezultatul pozitiv in data de 30 martie 2020. Acesta a fost internat la domiciliu  și nu a acceptat internarea. A decedat la domiciliu astazi, 7 aprilie 2020.

Ministrul Sănătății , Nelu Tătaru își exprimă regretul față de această pierdere și transmite condoleanțe familiei. Ministrul Sănătății este alaturi de personalul medical din cadrul SAJ Suceava.

Până acum în România, conform raportărilor din teritoriu la INSP, un număr de 699 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus.

Pe de altă parte, încet dar sigur, România se apropie de un nou prag critic, acela în care va depăși 200 de decese din cauza coronavirusului. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până în momentul de față în țara noastră există 197 de decese din cauza virusului nenorocit.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!