Anexa unei gospodării din comuna Mogoșani, distrusă de flăcări

Publicitate

Anexa unei gospodării din din satul Zăvoiu, comuna Mogoșani, a fost distrusă, în această dimineață, de un incendiu puternic. Potrivit ISU Dâmbovița, nu au existat victime. Pentru lichidarea flăcărilor, la locul evenimentului, au intervenit pompierii Detașamentului Găești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

“În jurul orei 08.28, echipaje de pompieri de la Detașamentul Găești au fost solicitați și intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă în localitatea Zăvoiu (comuna Mogoșani).

Sosiți la locul evenimentului, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pompierii au constatat că incendiul se manifestă violent în interiorul unei construcții cu mai multe încăperi și exista pericolul propagării la casa de locuit aflată în apropiere.

Nu au fost surprinse animale în interior și nu sunt victime. Incendiul a fost localizat rapid de pompieri și se acționează pentru lichidarea acestuia”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!