Andrei Pițian și-a găsit rapid un nou angajament după ce Chindia Târgoviște l-a exclus din lot

Publicitate

Exclus din lot  de Chindia Târgoviște după meciul tur cu Concordia Chiajna, din cadrul barajului de menținere în Liga 1, Andrei Pițian și-a găsit rapid un nou angajament. În această săptămână, apărătorul gorjean a fost achiziționat de nou-promovata FC Universitatea Cluj-Napoca.

„Bun venit, Andrei Pițian! ”U” a realizat prima mutare pentru Liga 1. Clubul nostru l-a transferat pe Andrei Pițian (26 de ani), un fundaș central cu peste 120 de meciuri în Liga 1 și cu prezențe în cupele europene”, l-au prezentat oficialii Universității pe fostul jucător al Chindiei Târgoviște.

Andrei Pițian a fost scos din lotul Chindiei după primul joc cu Concordia Chiajna. În acel meci, fundașul a înscris un autogol, care a făcut ca echipa din Ilfov să câștige jocul cu 2-1.

Apărătorul a evoluat la Chindia în returul campionatul trecut, dar și în perioada 2019-2021. Potrivit Transfermarkt.com, cota de piață a jucătorului este de 500.000 de euro.

Pe lângă Chindia, în carieră, apărătorul a mai jucat pentru Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu, Apollon Limassol, FC Botoșani și FC Argeș.

Tot în această vară, Chindia s-a mai despărțit și de Paul Iacob, mijlocaș achiziționat de Rapid București. Alți jucători la care Chindia ar putea renunța în această vară sunt Cantave, Silla și Roumbulaku.

Sursă foto: Facebook FC Universitatea Cluj 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!