Andrei Ivan, “dublă” pentru Rapid Viena în Cupa Austriei. Morenarul și-a recăpătat pofta de gol după calvarul întâmpinat la FC Krasnodar

Foto: Andrei Ivan
Publicitate

Ionuț Parghel
Debut de senzație pentru morenarul Andrei Ivan în echipamentul celor de la Rapid Viena. Atacantul morenar și-a arătat repede colții în atacul echipei austriece, marcând la primul joc oficial susținut de echipa antrenată de Goran Djuricin în noul sezon.

În disputa cu cu Kufstein, din primul tur al Cupei Austriei, vienezii s-au impus cu 5-0, iar dâmbovițeanul a realizat “dubla”. Morenarul de 21 de ani a înscris primul gol în minutul 5, printr-un șut cu latul din interiorul careului, iar al doilea gol l-a marcat în ultima jumătate de oră a întâlnirii, când a primit o pasă în fața porții adverse. Ivan a ajuns la Rapid Viena în această vară sub formă de împrumut de la FC Krasnodar, formație pentru care , sezonul precedent, a bifat doar 82 de minute pe terenul de joc. Cota de piață a fotbalistului morenar, conform celor de la transfermatkt.de, este 1 200 000 de euro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele