Andrei Ivan arată din nou poftă mare de gol! Morenarul a fost eroul Universității Craiova în meciul cu Gaz Metan

Publicitate

Morenarul Andrei Ivan începe să arate din nou o mare poftă de gol în Liga 1! Aseară, atacantul dâmbovițean a fost MVP-ul meciului dintre Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 0-2.

Fotbalistul morenar a avut o evoluție excelentă și a adus de unul singur victoria Universității Craiova, echipă la care este legitimat. Pentru început, Ivan a  deschis scorul în minutul 50, după ce l-a învins pe Pleșca cu un șut din interiorul careului, iar apoi, zece minute mai târziu, a pasat ideal pentru colegul său Cicâldău, care a urcat scorul la 2-0 pe tabelă.

După  reușita cu Gaz Metan, Ivan a ajuns la cota 5 în sezonul actual. Până la meciul de aseară, dâmbovițeanul a mai înscris în disputele cu Viitorul, Voluntari, Poli Iași și Dinamo. Din totalul celor 5 goluri, patru le-a reușit în retur. În actuala stagiune, pe lângă cvintetul de goluri, morenarul a mai realizat două assist-uri și a bifat 23 de prezențe în tricoul Universității.

Descoperit de Mircea Petrescu, Ivan a mai trecut în carieră pe la Krasnodar și Rapid Viena. De asemenea, în prima reprezentativă a României are 7 prezențe. Potrivit Tranfermarkt, cota de piață a jucătorului este 650 000 de euro.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!