Andrei Grigore boxează pentru medalia de la aur! Mesaj emoţionant: “O să dau tot să ies campion ca să te fac mândru tată!”

Publicitate

Ionuț Parghel
Boxerul Andrei Grigore se află foarte de aproape de a deveni campion al României la tineret! Astăzi, pugilistul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște boxează, la Târgu Mureș, pentru medalia de aur, împotriva zălăuanului Darius Forai, la categoria +91 de kilograme. Sportivul antrenat de Nicu Tamaș s-a calificat în finala Naționalelor de tineret după ce l-a învins în semifinale pe Alexandru Ivan (CSA Steaua București), cu 5-0.

În schimb, cu același scor, Grigore l-a depășit în primul tur și pe Robert Marcu, de la Jiul Rovinari. Cu o zi înaintea meciului din finală, pugilistul Clubului Sportiv Municipal a lăsat un mesaj sfâșietor după ce în urmă cu un și-a pierdut tatăl, pe când se afla Campionatul Național de juniori. “1 an și 2 luni… de când numai ești tăticuțul meu. Te iubesc enorm de mult și îmi este foarte dor de tine și nu am să te uit niciodată. Îți simt lipsa zi de zi. Nu am cuvinte… am câștigat în seara asta… mâine voi boxa în finală. O să dau tot să ies campion ca să te fac mândru tată! Te iubesc…”, a transmis Andrei pe pagina sa de Facebook. Andrei Grigore este considerat de specialiști ca fiind una dintre marile speranțe ale boxului dâmbovițean și românesc. Târgovișteanul a cucerit în 2017 medalia de bronz la Naționalele de juniori și a terminat pe locul 5 la Campionatul European de juniori.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele