Andreea Vișan, din Găești, nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială – Premiul pentru asistentul social din domeniul protecția copilului. Haideți să o susținem masiv cu voturi!

Publicitate

O nouă ediție, a X-a, a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială este în pregătire, iar Dâmbovița speră la un nou premiu, după ce și anul trecut o târgovișteancă, implicată trup și suflet în meseria ei, a urcat pe podium la una dintre categoriile premiate.

Anul acest Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială va avea loc pe 19 martie, de la ora 18.00, la Ateneul Român. Va prezenta tot Andreea Marin, iar invitatul special de anul acesta este Irina Baianț.

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România CNASR, filiala Dâmbovița, ne invită să o susținem cu votul nostru pe Andreea Beatrice Vișan, asistent social practicant la Casa de tip familial „Speranța” din Găești, nominalizată anul acesta la Premiul pentru Asistentul social din domeniul protecției copilului.

Andreea Vișan are rezultate profesionale deosebite, este pasionată de profesia sa și o resursă  valoroasă pentru echipa căreia îi aparține!

O puteți susține votând-o la categoria Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției copilului la următorul link:

https://cnasr.ro/gala/vot-online-inregistrare?galaprize_id=1

E obligatoriu  să introduceți adresa de e-mail pentru validarea votului!

După etapa de vot online, portofoliul profesional al Andreei intră în etapa de jurizare.

Pentru ediția de anul acesta, votul online se va desfășura în perioada 19 februarie (ora 10.00) – 26 februarie (ora 00.00), concomitent cu etapa de preselecție și va reprezenta 25% din totalul punctajului final, alocat fiecărei aplicații.

Vă reamintim că, la ediția de anul trecut, Corina Marina Mocănescu, angajat al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște – Unitatea Primiri Urgențe, a câștigat Premiul pentru asistentul social din domeniul Serviciilor medicale și de sănătate.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!