Andreea Părăluță a susținut proiectul Ziua Mondială a Inimii. “Mi-aș dori ca măcar cu ocazia acestei zile să ne gândim mai mult la noi”

Publicitate

Ionuț Parghel
Pe 29 septembrie a fost sărbătorită Ziua Mondială a Inimii. Aceasta a fost promovată de Federația Mondială a Inimii, UEFA, Healthy Stadia, dar și de Federația Română de Fotbal. Alături de Ion Geolgău, ambasador FRF și managerul departamentului de scouting, forul național de fotbal a mai fost reprezentat în această campanie pentru o inimă sănătoasă și dâmbovițeanca Andreea Părăluță, portarul echipei naționale de fotbal feminin a României.

“Sunt mândră să mă alătur campaniei de promovare a unui stil de viață activ, cu ocazia zilei Mondiale a Inimii, deoarece inima este motorul vieții noastre. Mi-aș dori ca măcar cu ocazia acestei zile să ne gândim mai mult la noi, la sănătatea corpului nostru și să luăm deciziile potrivite pentru respectarea și îngrijirea lui. O inimă sănătoasă, pentru o viață îndelungată și fericită!”, a sunat mesajul Andreei Părăluță cu privire la Ziua Mondială a Inimii pe site-ul Federației Române de Fotbal. Tema campaniei din acest an pentru Ziua Mondială a Inimii a fost: “Inima mea, inima ta!” Campania a avut drept scop sensibilizarea cu privire la bolile cardiovasculare (CVD). Educația și prevenția joacă cel mai important rol în confruntarea afecțiunii inimii. Federația Mondială a Inimii recomandă trei pași pentru o viață mai sănătoasă:
Move your heart: Menține un stil de viață activ, practicând cel puțin 30 de minute de activitate fizică intensă;
Fuel your heart: adoptă o dietă sănătoasă, bogată în fructe și legume și săracă în grăsimi, sare și zahăr;
Love your heart: Spune nu fumatului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele