Amplă acțiune de curățenie și de protecție a mediului la Titu. Atenționarea autorităților pentru cei aruncă gunoiul și mizeriile unde le convine

Publicitate

Amplă acțiune de curățenie și de protecție a mediului la Titu.

Au fost ridicate deșeurile din zona lacului ”3 canale” din cartierul Hagioaica, acțiune care a prilejuit Primăriei orașului să transmită un mesaj ferm celor care încă au prostul obicei de a se descotorosi de tot felul de gunoi și mizerii oriunde le vine ”la îndemână”.

Astfel, administrația de la Titu atenționează că abandonarea/depozitarea în zone nepermise, pe domeniul public a deșeurilor este interzisă și pedepsită, potrivit Legii 211/2011, principala lege cu privire la gestionarea deșeurilor, cu modificările și completările ulterioare.

În cazul în care locuitorii sunt martorii unor acțiuni de abandonare/depozitare a deșeurilor, aceștia sunt rugați să sune la Poliția Locală și să solicite deplasarea urgentă a unui echipaj- Tel: 0245651098.

”Descrieți scena la care sunteți martori: detalii cu privire la locație, date de identificare ale persoanelor care aruncă deșeuri (vârsta, gen, numărul de înmatriculare a autovehiculului, dacă este vizibil). Atenție! Pe lângă aplicarea  amenzii se poate lua în discuție confiscarea autovehiculelor sau căruțelor folosite la aceste acțiuni ilegale”, transmit reprezentanții Primăriei Titu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!