Amenzi în valoare de 40 000 de lei aplicate de polițiștii dâmbovițeni în ultimul week-end

Publicitate

Polițiștii dâmbovițeni au aplicat un număr de 222 de sancțiuni în valoare de 40000, în urma activităților desfășurate pentru prevenirea și limitarea infectării COVID-19 în ultimul week-end. Oamenii legii au desfășurate acțiunile în colaborare cu jandarmi și polițiști locali, în zonele aglomerate, piețe, centre comerciale și societăți comerciale.

“Pe parcursul acestui weekend, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile de verificare pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2, acestea fiind desfășurate în colaborare cu polițiști locali și jandarmi, în zonele aglomerate, piețe, centre comerciale și societăți comerciale.

Au fost organizate 67 de acțiuni punctuale în cadrul cărora polițiștii au legitimat peste 5.100 de persoane și au verificat 261 de persoane fizice autorizate/societăți comerciale.

De asemenea, polițiștii au controlat 610 mijloace de transport și 74 de operatori autorizați/ transportatori de persoane.

Pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, polițiștii au aplicat 222 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 40.000 lei.

Polițiștii vă reamintesc că în contextul epidemiologic actual, este necesar să respectați măsurile impuse de autorități.

Purtați masca de protecție și respectați distanța minimă de siguranță, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur!”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!