Amelia Cojocaru, eleva din Titu de nota 10, la Evaluarea Națională. “Nu mi s-a părut greu, subiectele au fost accesibile”

Publicitate

Cojocaru Amelia, elevă a  școlii Gimnaziale „Pictor Nicolae Grigorescu” Titu, este singura din oraș care a obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională de anul acesta.

Eleva va merge către un profil real, matematică-informatică intensiv, la un liceu din București.

Nu mi s-a părut foarte greu, subiectele au fost accesibile și țineau doar de atenția fiecăruia dintre noi. Pregătirea constantă pe parcursul anilor de gimnaziu, coroborată cu sprijinul domnilor profesori și al părinților și încrederea în forțele proprii mi-au asigurat această reușită”, a precizat Amelia Cojocaru, după ce a aflat că obținut media maximă la Evaluarea Națională.

Eleva de 10 din Titu a fost lăudată și de profesoara Nicoleta Sandu, cea care ia fost și diriginte.

,,Cojocaru Amelia a dovedit pe parcursul anilor de gimnaziu o curiozitate şi un interes legat de orice disciplina de studiu, o dorinţă de a înţelege şi aprofunda tot ceea ce învăţa. lubeşte performanţa, are spirit competitiv, fiind în egală măsură modestă, prietenoasă, sociabilă, cu o mare empatie pentru cei din jur şi spirit de întrajutorare. Toate aceste calităţi au făcut ca Amelia Cojocaru să reprezinte o elevă cu care şcoala noastră se poate mândri pe bună dreptate.”

Pe lângă eleva din Titu, alți cinci elevi dâmbovițeni au mai obținut media 10 la Evaluarea Națională din această vară.

Cei 6 candidați, care au obținut media maximă provin de la următoarele unități de învățământ: Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște, Colegiul Național “Vladimir Streinu” Găești, Școala Gimnazială Brezoaia Brezoaele, Școala Gimnazială “Mihai Viteazu” Pucioasa, Școala Gimnazială Nr.4 “Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa  și Școala Gimnazială “Pictor Nicolae Grigorescu” Titu.

Sursă foto: gazetadetitu.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!