Alți patru bărbați au fost reținuți în urma scandalului uriaș de la Bălteni! Conflictul a fost oprit cu focuri de armă de către polițiști

Publicitate

Cercetările continuă cu privire la scandalul monstru iscat, între mai multe persoane, în satul Bălteni, în data de 28 aprilie. După efectuarea de noi verificări de către polițiști, alte patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Astăzi, cei patru bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unor măsuri preventive.

,,La data de 20 mai a.c., în urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 39 de ani, toți din comuna Conțești, a fost dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Cei patru sunt bănuiți că, în seara de 28 aprilie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe strada Cazanului, din localitatea Bălteni, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic reciproc și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Inițial, în urma conflictului, șapte persoane au fost reținute, iar apoi, doar șase din acestea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

,,Reamintim că, anterior, respectiv la data de 29 aprilie a.c., alte șapte persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 49 de ani, cercetate în cadrul unui dosar întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, au fost reținute pentru 24 de ore, iar, ulterior, față de șase dintre acestea au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, se mai arată în informarea IPJ Dâmbovița.

Știrea inițială

Scandal monstru într-un sat din Dâmbovița, oprit cu focuri de armă! Mai multe persoane au fost rănite în urma conflictului

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!