Alianța USR-PLUS Dâmbovița a depus listele cu candidații la alegerile parlamentare. Președintele PLUS, Daniel Blaga, în capul listei pentru Camera Deputaților

Publicitate

Alianța USR-PLUS Dâmbovița a depus, joi, la Biroul Electoral Județean listele cu candidați pentru alegerile parlamentare.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă Daniel Blaga, președintele PLUS Dâmbovița, iar în capul listei pentru Senat se află Dragoș Popescu, secretar general PLUS Dâmbovița.

“Au trecut 30 de ani de la Revoluție și am putea spune că s-a încheiat un ciclu. Poate nu întâmplător, orașele în care s-a aprins scânteia Revoluției sunt acum administrate de primari USR-PLUS: Timișoara, București și Brașov. Pentru a nu repeta istoria de la Revoluție când puterea a fost a acaparată de eșaloanele 2 și 3 ale PCR, USR PLUS propune la aceste alegeri oameni noi care nu au mai făcut politică, care nu excelează la capitolul notorietate, dar care au realizări profesionale și nu depind de privilegiile politice.

Alegerile din 6 decembrie sunt despre o ciocnire a două lumi: una conservatoare, ancorată în vechile obiceiuri politice și una evolutionistă ancorată în nevoile cetățenilor. USR-PLUS inițiază “Revoluția bunei guvernări”. Există câteva puncte în care suntem inflecibili: hoția, corupția și nepotismele”, a transmis Daniel Blaga, președintele USR PLUS Dâmbovița.

Lista USR-PLUS Dâmbovița pentru Camera Deputaților:

Daniel Blaga

Andra Fermus

Dumitru Lupescu

Costinel Dumitrache

Remus Manea

Silviu Răzvan Necula

Anca Dobre

Ionuț Alexandru Chiriță

Cătălin Dunitru

Candidații USR-PLUS Dâmbovița pentru Senat

Dragoș Popescu

Ionuț Atanasiu

Alexandru Munteanu

Maria Felea

Dănuț Ștefan.

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!