Alertă în municipiul Târgoviște! Geamantan suspect pe o stradă din Microraionul IV. Pirotehniștii SRI sunt la fața locului

Publicitate

Polițiștii și pirotehniștii Serviciului Român de Informații (SRI) au intervenit de urgență, sâmbătă după-amiază, pe o stradă din municipiului Târgoviște.

Aceștia s-au deplasat pe strada Udriște Năsturel, din Microraionul IV, în apropiere de Supermarketul Diana, după ce un bărbat a făcut o sesizare la 112 că în acea zonă se află un geamantan suspect.

Astfel, la fața locului au ajuns polițiști, echipaje de pompierii din cadrul Detașamentului Târgoviște și pirotehniști SRI. După apariția autorităților în zonă au fost întreprinse măsuri pentru izolarea acelui perimetru.

“La data de 10 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Udriște Năsturel, din municipiul Târgoviște, se află un geamantan suspect.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind întreprinse măsuri pentru izolarea zonei.

Totodată, a fost solicitată o echipă de pirotehniști din cadrul SRI pentru dispunerea măsurilor procedurale”, reiese dintr-o informare IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!