Alertă meteo în Dâmbovița! Cod galben de burniță și polei, în zona joasă a județului

Publicitate

Vremea va intra într-un proces de răcire și va deveni normală pentru perioada din calendar, pe parcursul următoarelor două săptămâni, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor, sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare va fi ridicată pe tot parcursul intervalului, 24 ianuarie – 5 februarie, în cea mai mare parte a țării, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Astăzi vremea se va răci, iar valorile termice se vor apropia de cele specifice datei. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 10 grade, iar cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-vest, sud şi est, regiuni în care pe alocuri vor fi precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă și ninsoare. Pe arii restrânse se va forma polei, mai ales în sudul și sud-estul țării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Muntenia, Oltenia , dar şi pe crestele montane.

Zona joasă a județului Dâmbovița se află, astăzi, sub atenționare meteo Cod galben, până la ora 10.00. Se va înregistra local burniță care favorizează depunerea de polei.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!