Alertă în comuna Tărtășești! Au fost confirmate primele cazuri de coronavirus

Publicitate

Încă o comună din Dâmbovița a fost lovită de coronavirus! Începând de ieri miercuri seara comuna Tărtășești a intrat pe harta localităților dâmbovițene în care s-au înregistrat cazuri confirmate de COVID-19.

Anunțul a fost făcut aseară chiar de primarul comunei, Cristian Tudorache, pe pagina sa de Facebook. Potrivit edilului, ieri, pe raza localității Tărtășești au fost depistate trei persoane cu noul coronavirus.

“Din p[cate, inevitabilul s-a produs! Țin să vă anunț că avem primele cazuri confirmate de coronavirus în comuna noastră. Era un scenariu posibil și probabil pe care l-am anticipat și pe care l-am amânat cât s-a putut. Dar nimeni nu se poate feri din drumul acestui virus și trebuie să luăm lucrurile ca atare.

Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria.Avem nevoie de voi mai mult ca oricând! Cu calm, rațiune și multă grijă, vom trece cu bine peste asta. Vă promit! Panica nu cred că ajută acum! Avem trei cazuri, toate trei sunt pe raza satului Tărtășești!”, a transmis edilul.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!