“Alaiul colindelor” la Consiliul Județean Dâmbovița. Eveniment tradițional în prag de Crăciun

Publicitate

“Alaiul colindelor”, la Consiliul Județean Dâmbovița!

A devenit tradiție ca, în organizarea Centrului Județean de Cultură, grupuri de colindători să poposească la Consiliul Județean Dâmbovița, unde au transmis prin colinde bucuria marii sărbători a Nașterii Domnului de care ne apropiem.

Astăzi, 20 decembrie, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, împreună cu administratorul public al județului, Cristian Avanu, au primit cu drag vizita copiilor de la Școala „Paul Bănică” din Târgoviște, a reprezentanților Asociației Zaedno a Bulgarilor din Târgoviște și a grupului „Muntencele” al Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.

Colindătorii au fost felicitați de președintele Corneliu Ștefan pentru modul în care au interpretat cântecele tradiționale, cărora le-a urat să se bucure de sărbători frumoase și doar de lucruri bune.

 „Vă mulțumesc pentru vizita pe care ne-ați făcut-o astăzi la sediul Consiliului Județean Dâmbovița și pentru colindele pe care le-ați interpretat atât de frumos. Primiți gândurile noastre cele mai bune, însoțite de urări de sănătate, prosperitate și de liniște sufletească, iar Sărbătorile de Crăciun și Anul Nou să vă aducă bucurie alături de familiile voastre, să petreceți sfârșitul acestui an în liniște și armonie. Vă urez tuturor să aveți parte de sărbători binecuvântate!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!