Al treilea tratament avio-chimic împotriva insectelor de disconfort la Titu. Atenție la populațiile de albine și organismele acvatice!

Publicitate

O nouă etapă de combatere a insectelor de disconfort la Titu!

În perioada 24 – 29 august 2021, în intervalul orar 5.30 – 09.30, pe toată suprafaţa orașului Titu (Titu, Titu- Târg, Fusea, Codreanu, Atârnați, Titu-Plop, Sălcuța, Hagioaica) se vor executa tratamente aviochimice pentru combaterea dăunătorilor de disconfort: ţânţari, muşte, omizi,căpușe etc.

Este al treilea tratament aviochimic în această vară și se vor folosit din nou substanțe avizate de Ministerul Sănătății, care atenție! sunt însă toxice pentru albine și organisme acvatice.

Primăria Titu informează că produsul cu care se va acționa este Aqua K-Othrine EW20, insecticid formulat special pentru avio-tratamente și aplicare ULV. Produsul nu este dăunător oamenilor și nici mediului înconjurător.

Combaterea se efectuează doar o singură zi, începând cu prima zi a intervalului, în funcție de condițiile meteo. Dacă vremea nu este favorabilă aplicării tratamentului în prima zi, aceasta se amână pentru următoarea zi propice acestei activități.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!