Al doilea joc, a doua victorie! CSM Târgoviște a dat de pământ și cu CSO Voluntari în noua ediție a Diviziei A1 la volei feminin

Misiune îndeplinită pentru CSM Târgoviște în Turneul 1 din cadrul Diviziei A1 la volei feminin! Formația dâmbovițeană s-a aflat din nou la înălțime și a câștigat și al doilea joc din noua stagiune, după ce a trecut cu 3-0 de CSO Voluntari, în Sala Sporturilor din Târgoviște.

La fel ca și în disputa cu U. Cluj, CSM a controlat de la un capăt la altul ostilitățile din teren cu formația din apropierea capitalei. În partida cu Voluntari, principala marcatoare a CSM-ului a fost Heydi Casanova, cu 15 puncte realizate.

După disputarea primelor două jocuri din campionat, CSM Târgoviște ocupă primul loc în clasament, cu 6 puncte acumulate, la egalitate de puncte cu CS Volei Alba Blaj, echipă ce a pierdut un set în disputa cu Dinamo București.

Pentru CSM va urma meciurile cu CSU Galați (6 noiembrie) și CSM Lugoj (7 noiembrie), din cadrul Turneului 2, ce va fi găzduit de orașul Galați.

 

CSM Târgoviște – CSO Voluntari 3-0 (25-11, 25-19, 25-13)

Marcatoare

CSM: G. Dimitrova 6p, R. Buterez 12, I. Trushkina 13, H. Casanova 15, I. Van Der Vyver 3, D. Sobolska 7.

CSO: D. Vereș 4, A. Cvericanin 6, E. Roman 8, L. Filipaș 9, E. Selimovic 6, A. Kapelovies 3.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!