Al cincilea bărbat implicat în omorul de la Bezdead a fost prins de polițiști

Publicitate

Polițiștii dâmbovițeni au reușit, astăzi, să-l prindă și pe al cincilea bărbat (55 ani) implicat în oribilul omor din apropierea unei stâne din satul Valea Leurzii, comuna Bezdead.

După ce a fost depistat într-o pădure de pe raza comunei, acesta  a fost dus în fața anchetatorilor. În schimb, ceilalți patru bărbați au fost reținuți pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiți vinovați pentru omor și tentativă de omor, aceștia riscă ani grei după gratii.

Conflictul violent, dintre două familii de ciobani, a  avut loc în noaptea de 4-5 mai. Din încăierarea cu topoare, un bărbat de 30 de ani a fost omorât, iar altul a ajuns în stare gravă la spital, zbătându-se între viață și moarte.

Localnicii au transmis că tânărul omorât a fost găsit cu numeroase lovituri la cap, dar în același timp și aruncat într-o groapă, care se afla în apropierea stânei. Scandalul ar fi pornit de la probleme legate de pășunatul animalelor, dar totodată, ar mai fi existat și o poveste de iubire dintre un cioban și o fostă iubită, fata unuia dintre agresori.

Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!