Ajutor pentru un tânăr din Vulcana Pandele care se luptă cu o boală cumplită! Ștefan are nevoie urgent de 35 000 de euro

Publicitate

Ștefan Cătălin Vlădescu, un tânăr inginer de autovehicule din comuna Vulcana Pandele, în vârstă de 26 de ani, are mare nevoie de sprijinul semenilor în această perioadă. Diagnosticat în urmă cu doi ani cu limfon Hodkin, un tip de cancer al sistemului limfatic, tânărul are nevoie urgentă de 35 000 de euro pentru a merge la o Clinică din Turcia pentru imunoterapie și mai apoi transplant de celule stem.

În sprijinul tânărului, duminică, 26 septembrie, la Căminul Cultural „ Izvor de Apă Vie” din localitate, este organizat un spectacol caritabil. La spectacolul caritabil “Împreună pentru Ștefan” vor urca pe scenă următorii soliști: Camelia Conovici Vulpoiu, Alina Conovici, Violeta Constantin, Alina Stîngaciu, Olivia Gheorghe, Diana Drăghici, Delia Săvoiu, Sofia Teodorescu și câțiva invitați surpriză. Prezentatoarea spectacolului va fi Cristina Ilie, iar de sunet se va ocupa Silviu Puețică – Music Events.

Prețul unui bilet de intrare la spectacol este 30 de lei. În schimb, persoanele care nu pot participa la spectacol pot dona într-o urnă care va fi amplasată la căminul cultural din localitate, începând de luni, 20 septembrie.

“În perioada 2019 -2021, Ștefan Vlădescu a făcut mai multe cicluri de chimioterapie, dar nu a dat niciun rezultat, ba din contră, boala a avansat, acum aflându-se în stadiul 4 mu metastaze la plămâni și oase. A cerut părerea și altor medici din Austria și Turcia, care i-au recomandat imunoterapia. Din păcate Protocolul din România nu îi permite să urmeze în țară imunoterapia ca mai apoi să facă transplant de celule stem, așa că a apelat la o clinică din Turcia. Aceasta ar putea fi șansa lui pentru vindecare însă din păcate orice necesită bani, mai exact 35050 de euro, pentru imunoterapie, într-un timp scurt”, se arată pe afișul spectacolului caritabil.

Toți cei care doresc să-l ajute pe tânărul din Vulcana Pandele pot face donații în următoarele conturi:

RO18 RZBR 0000 0600 1996 3154 – CONT LEI

RO39 RZBR 0000 0600 2268 7991 – CONT EURO.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!